Viljan

Det Zlatan gick igenom för att nå toppen är ofrånkomligt, även för dom i näringslivet. Tyvärr har alla inte samma gynnsamma öde så länge industrin funkar som den gör!

Som tjänsteman i näringslivet och på ett angivet sätt från bolagen att "kunden alltid har rätt"  fick man höra saker som inte skulle uppskattas av någon med en smula moral. Och en person utan någon som helst erfarenhet eller utbildning var allt detta nytt. Men med en rädsla av att kunna bli av med jobbet när man fått ett tillfälle att utvecklas samt hjälpa människor ut i arbete, gör man istället ett aktivt val, att i tysthet knåda in känslorna. Rätt eller fel? När man trots allt vet att vissa kommer anstränga sig mer för att utföra ett fantastiskt jobb om bara möjligheten fås?

Rätt! om man själv får påstå, eftersom att ingen vågade ta eller ville ta ansvar, även om det stod i policyn att man inte ska samarbeta med företag som är utrustade med fördomar. Tyvärr pågick detta inne på tjänstemanna sidan också, men man fick bara lära sig att blockera. Istället pågick mycket annat i tankarna, att inifrån kunna se till att få iväg den yngre generationen ut i arbete.

Tips till er: arbeta övertid om det behövs, vila göra du sen. Och om  du har viljan, kan du skapa lyckan för att sedan kunna " turn, face the strange and change " precis det Mr.Ibrahimovic ägnar sig åt att göra, ska ni också kunna göra om några år.